OM OSS

Five Elektro ble etablert  i 1991, og gikk over til AS i 1994. Five Elektro har utviklet seg til å bli en velrenommert aktør innen sterk- og svakstrøminstallasjoner for nybygg og rehabiliteringsprosjekter, både for det offentlige og for det private markedet. Vi har en solid stab med lang erfaring og høyt faglig nivå.

Investerer i fremtiden

Five Elektro ønsker å være en tidsriktig, nyskapende og fleksibel aktør. Vi investerer i fremtiden ved at vi utfører skikkelig arbeid i dag. Med denne grunntanken har vi opparbeidet oss en rekke fornøyde kunder som benytter oss regelmessig. For å sikre vår bransje kvalifisert arbeidskraft i årene som kommer, har Five Elektro til enhver tid flere lærlinger i staben.

Engasjert i lokalmiljøet

Five Elektro AS har gjennom en årrekke samarbeidet med Mjøndalen Idrettsforening, både innen bredde- og toppidretten.
Vi bidrar også med støtte til bred­deidretten blant annet i Drammen Ballklub, Solberg Sportsklubb, Vestfossen Idrettsforening, Ski & Ballkluben Skiold og Drammen bandy. Det er viktig for oss å bidra til at barn og unge kan utøve aktivitet på alle nivå innen idretten, og vi ønsker også å bidra til dette i fremtiden.

Ta kontakt for befaring og uforpliktende tilbud